Kopshti Filizi – Saraj

IPKKF ,,Filizi,, filloi me punë më  datën 02.05.2016 dhe startoi me  një grup edukativ – grupin 4-5 vjet i cili numëronte 15 fëmijë dhe  më datën 01.06.2016 edhe me grupin  e dytë edukativ – grupin 5-6 vjeçar  i cili kishte 21 fëmijë …