RRETH NESH

Kopshti Filizi – Saraj IPKKF ,,Filizi,, – Saraj  me vendndodhje në rrugën 4 numër 5, Saraj. IPKKF ,,filizi,, filloi me punë më  datën 02.05.2016 dhe startoi me  një grup edukativ – grupin 4-5 vjet i cili numëronte 15 fëmijë dhe  më datën 01.06.2016 edhe me grupin  e

Më shumë